Author Topic: Utarczek z małpą ciąg dalszy  (Read 10494 times)

0 Members i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ogatan Szlachetny

• Gagat
Utarczek z małpą ciąg dalszy
« on: 2007-07-16, 14:38:41 »
po długiej nieobecności wchodze na forum i co??? jak sie okazuje znów jakiś ksenofob walczy z wiatrakami ( panna AM)...słabo mi się zrobiło jak przeczytałam te wszystkie posty...niecierpię małp i tych prawdziwych i tych wylansowanych...ble
Do głowy wpadł mi tylko jeden komentarz, pani Arktyczna jest jak predator w czeskim filmie: "Ja sem Elcektricky Mordulec!!! Ty mne ne ubiju!!! bo se ne da :lol:"
 swoją drogą to jest po części pozytywny post...coś się dzieje na forum:) jest co czytać!

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
Odp: Utarczek z małpą ciąg dalszy
« Reply #1 on: 2007-07-16, 17:40:03 »
po długiej nieobecności wchodze na forum i co??? jak sie okazuje znów jakiś ksenofob walczy z wiatrakami ( panna AM)...słabo mi się zrobiło jak przeczytałam te wszystkie posty...niecierpię małp i tych prawdziwych i tych wylansowanych...ble
Do głowy wpadł mi tylko jeden komentarz, pani Arktyczna jest jak predator w czeskim filmie: "Ja sem Elcektricky Mordulec!!! Ty mne ne ubiju!!! bo se ne da :lol:"
 swoją drogą to jest po części pozytywny post...coś się dzieje na forum:) jest co czytać!
:evil: :evil: :evil:
: 16 Lipiec 2007, 17:35:12
Ktoś jeszcze chce się poskarżyć i złozyc na mnie zażalenie...!?

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
« Reply #2 on: 2007-07-16, 23:07:06 »
Zastanawiam się jak mozna w ksiedze skarg i zażaleń pisac o takich pierdołach jak okruszki na stole i  gąbka w zlewie...:roll: :roll:
Kogo wogóle obchodzą takie rzeczy?

tharos

• Suicidal imbecile
« Reply #3 on: 2007-07-16, 23:07:56 »
Mnie obchodzą, zabronisz mi?  :lol:
Bite your tongue, ignore the splinter.

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
« Reply #4 on: 2007-07-16, 23:15:07 »
Mnie obchodzą, zabronisz mi?  :lol:
Czego mam Ci zabronić? Bo nie rozumiem  :lol: :mrgreen:

aibrean

• Przyjaciel forum
  • Global Moderathor
  • *
  • nr 932
« Reply #5 on: 2007-07-16, 23:16:41 »
Zastanawiam się jak mozna w ksiedze skarg i zażaleń pisac o takich pierdołach jak okruszki na stole i  gąbka w zlewie...:roll: :roll:

arktyczna, my wiemy, że Ty masz wyłącznie poważne problemy egzystencjalne, a jak cierpisz, to tak, że Werter by się ulitował, ale niektórzy mają też mniejsze powody do zmartwień 8) pozwól nam się więc umartwiać tym, co nas martwi, ok? :)

aha, i w ogóle, panno przyszła dziennikarko ;] sorry modzi, nie mogłam się oprzeć, no :P
« Last Edit: 2007-07-16, 23:20:18 by aibrean »
Every day is a battle to get up
Every day I put on a smile and every day it wears off
Every day I feel like telling the same people to shut up
Oh, it's so tough to love with no love

majkel

• taczif
  • Mourner
  • *
    • lans.fm
« Reply #6 on: 2007-07-16, 23:37:42 »

w pełni popieram!

Szczyt złośliwości.... :evil: :roll:

również żżż
 :> :>
"Be quiet, be calm... ignore this terrible drug"

minder

• Master of Disaster
  • Administrator
  • *
  • Wokół sami lunatycy...
    • mindr.
« Reply #7 on: 2007-07-17, 01:20:22 »
tacchif, a Ty co? zakochany? :P :shock: :cojest: ;)
True Pagan Winter Crew

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
« Reply #8 on: 2007-07-17, 11:11:54 »
Minder, to ze tacchif mnie popiera i się ze mną zgadza to co? To według Ciebie ZAKOCHANY? WE MNIE? Minder, po prostu ZOL!!

tacchif - miło mi i dzięki

A jesli mowa o skargach i zazaleniach to chciałam złozyć skarge i zażalenie na moją matkę która wczoraj juz 3 raz nie pozwoliła mi obejrzec na MTV2 mojego koncertu Editors i wyłaczyła telewizor pod byle pretekstem. O, ze pózna pora i nikt nie bedzie słuchał takiiego g*****.

tharos

• Suicidal imbecile
« Reply #9 on: 2007-07-17, 11:17:56 »
Minder, to ze tacchif mnie popiera i się ze mną zgadza to co? To według Ciebie ZAKOCHANY? WE MNIE? Minder, po prostu ZOL!!

tacchif - miło mi i dzięki

Ej Arktyczna normanie ZOL!!
Bite your tongue, ignore the splinter.

Kekkai

• Mourner
  • *
  • kota
    • katie's wonders
« Reply #10 on: 2007-07-17, 11:24:15 »

<rotfl> kobieto, czy Ty naprawdę jesteś taka głupia, czy się tylko zgrywasz? Możemy tu pisać o czym tylko chcemy, nawet kurde o tym, że mnie kurna palec boli i Tobie nic do tego.

@moderatorzy... emm ile my jeszcze będziemy musieli się nasłuchać od arktycznej zanim zostanie zbanowana? Jak na razie potrafi tylko flame'ować i prowokować :/
@tacchif - high five

edit, żeby nie offtopować
Jestem chora, coś mi zaszkodziło i mam gorączkę :/ Boli mnie wszystko, jestem połamana i w ogóle.
« Last Edit: 2007-07-17, 11:27:28 by Kekkai »

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
« Reply #11 on: 2007-07-17, 11:45:12 »

<rotfl> kobieto, czy Ty naprawdę jesteś taka głupia, czy się tylko zgrywasz? Możemy tu pisać o czym tylko chcemy, nawet kurde o tym, że mnie kurna palec boli i Tobie nic do tego.

@moderatorzy... emm ile my jeszcze będziemy musieli się nasłuchać od arktycznej zanim zostanie zbanowana? Jak na razie potrafi tylko flame'ować i prowokować :/
@tacchif - high five

edit, żeby nie offtopować
Jestem chora, coś mi zaszkodziło i mam gorączkę :/ Boli mnie wszystko, jestem połamana i w ogóle.
Po co zaraz taki ton? Taki ton jakbys miała mi zaraz dac po mordzie za to ze smiałam się odezwać  :twisted:

Jestes chora i masz gorączkę? TYLKO NIE UMIERAJ!

veila

• here comes the sun
« Reply #12 on: 2007-07-17, 12:00:41 »
Arktyczna to może teraz ja spróbuję. Z tego co obserwuję - powoli tracimy do Ciebie cierpliwość. Rozumiesz? Albo się uspokoisz i przestaniesz robić zamieszanie gdziekolwiek coś napiszesz (i skończysz nas raczyć jakże wyszukaną złośliwością połączoną ze skrajną nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem... chyba rozumiem, skąd takie wyniki matury... ;] ) albo ktoś rzeczywiście wreszcie zrobi z Tobą porządek. I nie chodzi mi, żeby Ci grozić albo co, bo sama nic tu nie mam do gadania, ale tak tylko ostrzegam. Pośmialiśmy się, fajnie, haha, ale może już koniec...

I nie odpowiadaj, nie warto, bo i tak nie zareaguję na zaczepki, moja droga :P
wszystko, co skośne.

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
« Reply #13 on: 2007-07-17, 12:05:18 »
Problem jest nie we mnie tylko w Was, bo gdziekolwiek coś napisze to  od razu wszyscy się na mnie rzucają z jakimiś złosliwymi i chamskimi tekstami.
I Ty też:
"Chyba juz wiem skąd takie wyniki matury".

Sol

« Reply #14 on: 2007-07-17, 12:48:32 »
 Nie wszyscy dorośli do korzystania z dobrodziejstwa na "I..." w postaci takich form rorywki połączonych z komunikacją między ludźmi, jak ta :roll:

A tak w ogóle...

lofty-success