Kochani,
proszę ją ignorować. Zamykam temat, żeby Wam w tym dopomóc. Wszelkie utarczki z innych postów będą jak najszybciej przenoszone tutaj i dzięki temu automatycznie zamykane.
Nie warto nadal dyskutować z tą osobą - przynajmniej do momentu gdy przemyśli wszystko, publicznie wyzna swoje błędy, przeprosi oraz obieca zachowywać się w sposób mniej upierdliwy. Do tego czasu
proszę nie dawajcie jej dalszej satysfakcji z dziecinnego zwracania na siebie uwagi. Róbmy swoje

itd.

Zadałem sobie nawet pytanie dlaczego jej nie zbanowałem (a powodów było dość już dawno temu). Chyba wyłącznie na złość
Budyniowi, który postulował to kiedyś między wierszami

EDIT:
Dodam jeszcze zdanie
aibrean, którego nie udało się jej dodać z powodu zamknięcia wątku:
Śmiesznie było dopóki tylko się zacietrzewiała, ale teraz jej zachowanie zaczyna już ludzi ostro wkurzać.
Od siebie dodam jeszcze: Zmarnowała szansę, której dałem jej w PM - napisanym nie z nienawiści, ale ku przestrodze, żeby dać znać w którą stronę należy podążać by żyć z nami w zgodzie. Jeśli moja dobra wola i ciągłe tłumaczenie zasad tutaj obowiązujących jest brane jako atak, to ta osoba nie zasługuje na udział w naszej społeczności. Jeśli nie odejść po "proszę", to może odejdzie na skutek
ostracyzmu (bojkotu towarzyskiego).
: 18 Lipiec 2007, 17:48:55
Cała ta sytuacja powoli skłania mnie do poszukania wtyczki, która umożliwi każdemu ignorowanie dowolnych użytkowników. Zamiast bana każdy sam by decydował czyich postów nie chce oglądać.
Po raz kolejny proszę o bojkotowanie wypowiedzi
arktycznej. Zaciśnijcie zęby i nie dajcie się sprowokować.