Można już zamawiać koszulki promujące Mourner's Corner.
0 Members i 4 Gości przegląda ten wątek.
Zdecydowanie musi zostać, live to live, zdarzają się takie rzeczy. Ciekawe co tam konkretnie nawaliło Fredrikowi
- 98,99 zł 109,99 zł Muzyka, DVD - 130,49 zł 139,99 zł Muzyka, DVD+CD
A ile liczą za wysyłkę?
Ciekawe, czy będzie też ten fragment
Quote from: minder on 2010-08-29, 19:24:47 Ciekawe, czy będzie też ten fragment Tak sobie pomyślałem, że może jednak zostawią. Dla porównania, na koncertowym DVD "Arriving Somewhere" Porcupine Tree, w pewnym momencie Stevenowi pęka struna w akustyku i scenka ta bardzo fajnie ubarwia koncert.
Quote from: Luksor on 2010-08-31, 10:09:36 Tak sobie pomyślałem, że może jednak zostawią. Dla porównania, na koncertowym DVD "Arriving Somewhere" Porcupine Tree, w pewnym momencie Stevenowi pęka struna w akustyku i scenka ta bardzo fajnie ubarwia koncert. Podobno robił to wtedy na każdym koncercie, więc musiało się to znaleźć na DVD.
Tak sobie pomyślałem, że może jednak zostawią. Dla porównania, na koncertowym DVD "Arriving Somewhere" Porcupine Tree, w pewnym momencie Stevenowi pęka struna w akustyku i scenka ta bardzo fajnie ubarwia koncert.
Some gigs are magic – playing the Royal Albert Hall with the band was incredible. I saw the DVD and it looks very cool. I was a little unfortunate with the camerman stepping on my power though! I went silent in the last song – the whole rig died. A bit stressful standing in front of all those people.