Luksor
Mourner

Phantom of the Opera
|
 |
« : 2010-01-13, 09:48:59 » |
|
 Paul Reed Smith SE Mikael Akerfeldt Electric Guitar ( szczegóły produktu) Edit: tutaj Mike o niej opowiada.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 2010-01-13, 09:57:38 wysłane przez Luksor »
|
|
Seven milestones... Under a watching autumn eye Contorted trees are spreading forth The message of the wind 
|
|
|
mrówa
Mourner

Ekipa www.Dream-Theater.pl Drummer
|
 |
« Odpowiedz #1 : 2010-01-13, 12:15:51 » |
|
Naaajsss ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
longhery
moorwalking
|
 |
« Odpowiedz #2 : 2010-01-13, 13:29:32 » |
|
Podejrzanie tania, nawet jak na SE..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luksor
Mourner

Phantom of the Opera
|
 |
« Odpowiedz #3 : 2010-01-14, 07:15:26 » |
|
Ogromnie jestem ciekaw, kto pierwszy z formowych wioślarzy sprawi sobie taki model?
|
|
|
|
|
|
Seven milestones... Under a watching autumn eye Contorted trees are spreading forth The message of the wind 
|
|
|
kwarnik
Mourner

|
 |
« Odpowiedz #4 : 2010-01-14, 08:30:09 » |
|
Gdybym potrafił grać na gitarze i miał nieograniczony zasób gotówki... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karaś
kurort
|
 |
« Odpowiedz #5 : 2010-01-14, 08:51:12 » |
|
sygnatury to szastanie pieniędzmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luksor
Mourner

Phantom of the Opera
|
 |
« Odpowiedz #6 : 2010-01-14, 08:57:45 » |
|
Zgadzam się, ale przy okazji jest to także jakaś nobilitacja artysty. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blek
optymista! | tea addict
|
 |
« Odpowiedz #8 : 2010-01-14, 11:14:18 » |
|
A ja mam wrażenie, że Mikael z Opeth robi to, co Mike Portnoy robi z Dream Theater. - jedno gigantyczne przedsiębiorstwo, gdzie czasem nie wiadomo, czy ważniejsza jest muzyka, czy to co dookoła. Będzie milion dwieście osiem dodatków, gadżetów, które "każdy fan Opeth będzie musiał mieć".
|
|
|
|
|
|
Ciężkie czasy dla marzycieli...
"Mężczyzna pozostaje zazwyczaj bardzo długo pod wrażeniem, jakie zrobił na kobiecie."Recenzje filmów
|
|
|
Luksor
Mourner

Phantom of the Opera
|
 |
« Odpowiedz #9 : 2010-01-14, 11:23:50 » |
|
A ja mam wrażenie, że Mikael z Opeth robi to, co Mike Portnoy robi z Dream Theater. - jedno gigantyczne przedsiębiorstwo... To prawda, ale z czegoś trzeba życia - póki co dla mnie wszystko u nich jest OK. i mam nadzieję, że nie doczekamy mielizny Opeth pokroju Takie tango czy Bal wszystkich świętych. A poza tym te tandetne zlote wykonczenia Te złocone dodatki bardzo do tego brązu imho pasują, choć wolę deski (kształt) jak np. w modelu PRS KQ "KILLER QUILT" Limited Editions.  
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 2010-01-14, 11:43:23 wysłane przez Luksor »
|
|
|
|
|
|
Sol
|
 |
« Odpowiedz #10 : 2010-01-14, 16:17:54 » |
|
Nawet gdybym umiał na czymkolwiek dobrze grać i miał nieprzebrane ilości kasy, to i tak nie kupiłbym sygnowanego przez kogokolwiek instrumentu. Ale tak czy inak jest ta gitara dość ładna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karaś
kurort
|
 |
« Odpowiedz #11 : 2010-01-15, 10:24:58 » |
|
no ja w zasadzie też bym nie kupił. chociażby dlatego że granie w bandzie z logo innego bandu na gitarze jest dziwne ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luksor
Mourner

Phantom of the Opera
|
 |
« Odpowiedz #12 : 2010-01-15, 11:28:10 » |
|
no ja w zasadzie też bym nie kupił. chociażby dlatego że granie w bandzie z logo innego bandu na gitarze jest dziwne ;p
Dlaczego dziwne?  To tak jak granie w T-shirtach z logo innych formacji, a Mike praktycznie na okrągło ma coś takiego na sobie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karaś
kurort
|
 |
« Odpowiedz #13 : 2010-01-15, 12:24:44 » |
|
Dlaczego dziwne?  To tak jak granie w T-shirtach z logo innych formacji, a Mike praktycznie na okrągło ma coś takiego na sobie.  no nie wiem, ja bym tak nie chciał  koszulka to nie gitara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luksor
Mourner

Phantom of the Opera
|
 |
« Odpowiedz #14 : 2010-01-15, 12:48:15 » |
|
Dlaczego dziwne?  To tak jak granie w T-shirtach z logo innych formacji, a Mike praktycznie na okrągło ma coś takiego na sobie.  no nie wiem, ja bym tak nie chciał  koszulka to nie gitara Co racja to racja. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|