Mourner's Corner
2010-09-11, 00:53:35 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy na nasz kanał IRC

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 35 36 [37] 38   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Koncert Opeth - Warszawa 2009-03-21 (sobota)!  (Przeczytany 26610 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Luksor
Mourner
*

Phantom of the Opera

« Odpowiedz #540 : 2009-03-18, 22:08:09 »

A gdzie i o której spotykamy się przed koncertem?
Zastanawiam się właśnie, o której... 18. pod Stodołą? Co myślicie?
Pod Stodołą to może już od 17-tej zaczniemy się zbierać, najpóźniej od 17.30. Zresztą jak tam komu wypadnie... Wink
A zajmiesz nam miejsca?!..
Jasne. Mam nadzieję, że mnie stamtąd nie wykopią... Twisted Evil

Seven milestones...
Under a watching autumn eye
Contorted trees are spreading forth
The message of the wind
Kekkai

kota

« Odpowiedz #541 : 2009-03-19, 00:02:02 »

Ja będę w Wawie dopiero koło 18, bo jeszcze od rana prowadzę zajęcia... Mam nadzieję, że wszyscy się odnajedziemy Smile

majkel
taczif

« Odpowiedz #542 : 2009-03-19, 18:01:29 »

A koło 16tej już ktoś będzie?;p Mamy jakiś znak rozpoznawczy (np. grabie, baloniki) ?

"Be quiet, be calm... ignore this terrible drug"
Kas
Glücksbringerin
Global Moderathor
*

каменное сердце

« Odpowiedz #543 : 2009-03-19, 18:03:24 »

Mamy jakiś znak rozpoznawczy (np. grabie, baloniki) ?
Mamy: z igły widły Razz

always fighting on both sides
Czarna

~SuczAnka~

« Odpowiedz #544 : 2009-03-19, 21:22:08 »

A koło 16tej już ktoś będzie?;p Mamy jakiś znak rozpoznawczy (np. grabie, baloniki) ?
A będziesz już o 16.? Sam?
Jakbyście przyjeżdżali wcześniej jakoś i nie mieli co ze sobą począć, to mogę się jakoś zaopiekować Wami... Albo umówcie się wszyscy razem Razz

...come and play with me!
Nekusna

uleciał mój duch

« Odpowiedz #545 : 2009-03-19, 21:29:54 »

No ja mam nadzieję, że trasa przejdzie gładko, wtedy będę wcześnie. ale skąd kto będzie wiedział, że już jestem? A skąd ja będę wiedzieć kto? Takie gadanie, żadnych konkretów, a to już pojutrze
« Ostatnia zmiana: 2009-03-20, 09:33:14 wysłane przez Nekusna » Zapisane

majkel
taczif

« Odpowiedz #546 : 2009-03-19, 21:56:00 »

A będziesz już o 16.? Sam?
Jakbyście przyjeżdżali wcześniej jakoś i nie mieli co ze sobą począć, to mogę się jakoś zaopiekować Wami... Albo umówcie się wszyscy razem Razz
Powinienem już być, czy sam to nie wiem, bo kumpel dojeżdża pociągiem ale nie wiem jakim Very Happy
No ja mam nadzieję, że trasa przejdzie gładko, wtedy będę wcześnie. ale skąd kto będzie wiedział, że już jestem? A skąd ja będę wiedzieć kto? Takie gadanie, żadnych konkretów, a to już po jutrze
Po prostu ustawmy się gdzieś pod Stodołą, albo w tym całym parku czy gdzieś, nie wiem, Czarna pewnie znasz jakieś charakterystyczne miejsce, gdzie każdy trafi i tam się nami zaopiekujesz:D (fajnie jakbyś zrobiła jakieś jedzonko, lubię kanapki z serem, do picia to raczej jakiś sok owocowy, pomarańczowy na przykład i na deser jakaś czekolada albo ciastka, ewentualnie wafelki).  Aby się rozpoznać to najlepiej nr telefonu się powymieniać ;q

"Be quiet, be calm... ignore this terrible drug"
Callahan

?

« Odpowiedz #547 : 2009-03-19, 22:18:51 »

U nas to wygląda tak, że ja z kumplami przyjeżdżam o 14:30, ale ja już mam załatwiony i obiad i w ogóle kogoś, kto nam pomoże w Wawie, więc pewnie się z Wami szwendać nie będę, a zobaczymy się dopiero pod Stodołą. Prawie na pewno jadę razem z Luksorem, tym samym pociągiem, tak nawiasem, więc on też będzie o tej samej porze na Centralnym Very Happy

deluminathor
Mourner
Global Moderathor
*

När vintern kommer...

« Odpowiedz #548 : 2009-03-20, 21:01:37 »

Tak z grzeczności przypomnę ludzie, nie zapomnijcie zabrać biletów na koncert! Wink

Order dissolves into chaos and then collapses into a higher form of order. This holds true for galaxies, ecosystems, empires and civilizations. The Universe, society, culture manifests in eternal change, and so should music and art.
Vronah

Strashna VronaH oje oje oje

« Odpowiedz #549 : 2009-03-20, 21:07:58 »

Tak z grzeczności przypomnę ludzie, nie zapomnijcie zabrać biletów na koncert! Wink
W mordę, dzięki delEmbarassed

Tylko w milczeniu słowo,
tylko w ciemności światło,
tylko w umieraniu życie
książki|muzyka|foto
Czarna

~SuczAnka~

« Odpowiedz #550 : 2009-03-20, 22:06:25 »

W mordę, dzięki delEmbarassed
Ja już mój naszykowałam  Cool

...come and play with me!
Luksor
Mourner
*

Phantom of the Opera

« Odpowiedz #551 : 2009-03-20, 23:12:04 »

Dla wszystkich zainteresowanych - plan stacji metra:
<Obrazek został usunięty z cytowania>
źródło: http://metro-stacja.com/warszawa.php
Dla uściślenia - metro to ta czerwona linia Wink Stodoła znajduje się między Politechniką i Polem Mokotowskim Wink
Najlepiej dla Was kupić bilet dobowy, on się opłaca przy 3 przejazdach (chociaz teraz wprowadzili te 20- i 40-minutowe, to być może przy 4 krótkich przekazdach)... Tu szczegóły... Normalny 9zł, a ulgowy 4,50. Można sobie przeliczyć. I oczywiście dokument na zniżkę trzeba mieć przy sobie! Wink

Jeszcze raz wracam dla przypomnienia do tematu metra - powyżej. Poniżej mapka z lokalizacją klubu Stodoła oraz stacji metra Pole Mokotowskie (źródło):

No to do jutra. Cool

Seven milestones...
Under a watching autumn eye
Contorted trees are spreading forth
The message of the wind
Opeth_any

To Bid You Farewell

« Odpowiedz #552 : 2009-03-20, 23:18:28 »

Twisted Evil gorączka sobotniej nocy unosi się w powierzu Very Happy Very Happy Twisted Evil

...Over troubled waters memories soar
Endlessly, searching night and day
The moonlight caresses a lonely hill
With the calmness of a whisper...
Backbone

« Odpowiedz #553 : 2009-03-21, 01:25:33 »

Się zbieram, miłej i spokojnej podróży. Do zobaczenia przy barierkach Very Happy
KoRy

« Odpowiedz #554 : 2009-03-21, 04:35:26 »

Ej, no to jak w końcu? Jak zjawi się w Forumowych rejonach - gdzieś tam przy Stodole - koło 18, ktoś to mało się udziela tutaj [a woli czytać] to zagryziecie? Czy jest jakaś nadzieja, że nie? Cóż, bo wiem, że różnie bywa... Smile
Strony: 1 ... 35 36 [37] 38   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!