Luksor
Mourner

Phantom of the Opera
|
 |
« Odpowiedz #540 : 2009-03-18, 22:08:09 » |
|
A gdzie i o której spotykamy się przed koncertem?
Zastanawiam się właśnie, o której... 18. pod Stodołą? Co myślicie? Pod Stodołą to może już od 17-tej zaczniemy się zbierać, najpóźniej od 17.30. Zresztą jak tam komu wypadnie...  A zajmiesz nam miejsca?!.. Jasne. Mam nadzieję, że mnie stamtąd nie wykopią... 
|
|
|
|
|
|
Seven milestones... Under a watching autumn eye Contorted trees are spreading forth The message of the wind 
|
|
|
Kekkai
kota
|
 |
« Odpowiedz #541 : 2009-03-19, 00:02:02 » |
|
Ja będę w Wawie dopiero koło 18, bo jeszcze od rana prowadzę zajęcia... Mam nadzieję, że wszyscy się odnajedziemy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majkel
taczif
|
 |
« Odpowiedz #542 : 2009-03-19, 18:01:29 » |
|
A koło 16tej już ktoś będzie?;p Mamy jakiś znak rozpoznawczy (np. grabie, baloniki) ?
|
|
|
|
|
|
"Be quiet, be calm... ignore this terrible drug"
|
|
|
Kas
Glücksbringerin
Global Moderathor

каменное сердце
|
 |
« Odpowiedz #543 : 2009-03-19, 18:03:24 » |
|
Mamy jakiś znak rozpoznawczy (np. grabie, baloniki) ?
Mamy: z igły widły 
|
|
|
|
|
|
always fighting on both sides
|
|
|
Czarna
~SuczAnka~
|
 |
« Odpowiedz #544 : 2009-03-19, 21:22:08 » |
|
A koło 16tej już ktoś będzie?;p Mamy jakiś znak rozpoznawczy (np. grabie, baloniki) ?
A będziesz już o 16.? Sam? Jakbyście przyjeżdżali wcześniej jakoś i nie mieli co ze sobą począć, to mogę się jakoś zaopiekować Wami... Albo umówcie się wszyscy razem 
|
|
|
|
|
|
...come and play with me!
|
|
|
Nekusna
uleciał mój duch
|
 |
« Odpowiedz #545 : 2009-03-19, 21:29:54 » |
|
No ja mam nadzieję, że trasa przejdzie gładko, wtedy będę wcześnie. ale skąd kto będzie wiedział, że już jestem? A skąd ja będę wiedzieć kto? Takie gadanie, żadnych konkretów, a to już pojutrze
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 2009-03-20, 09:33:14 wysłane przez Nekusna »
|
|
|
|
|
majkel
taczif
|
 |
« Odpowiedz #546 : 2009-03-19, 21:56:00 » |
|
A będziesz już o 16.? Sam? Jakbyście przyjeżdżali wcześniej jakoś i nie mieli co ze sobą począć, to mogę się jakoś zaopiekować Wami... Albo umówcie się wszyscy razem  Powinienem już być, czy sam to nie wiem, bo kumpel dojeżdża pociągiem ale nie wiem jakim  No ja mam nadzieję, że trasa przejdzie gładko, wtedy będę wcześnie. ale skąd kto będzie wiedział, że już jestem? A skąd ja będę wiedzieć kto? Takie gadanie, żadnych konkretów, a to już po jutrze
Po prostu ustawmy się gdzieś pod Stodołą, albo w tym całym parku czy gdzieś, nie wiem, Czarna pewnie znasz jakieś charakterystyczne miejsce, gdzie każdy trafi i tam się nami zaopiekujesz:D (fajnie jakbyś zrobiła jakieś jedzonko, lubię kanapki z serem, do picia to raczej jakiś sok owocowy, pomarańczowy na przykład i na deser jakaś czekolada albo ciastka, ewentualnie wafelki). Aby się rozpoznać to najlepiej nr telefonu się powymieniać ;q
|
|
|
|
|
|
"Be quiet, be calm... ignore this terrible drug"
|
|
|
|
Callahan
|
 |
« Odpowiedz #547 : 2009-03-19, 22:18:51 » |
|
U nas to wygląda tak, że ja z kumplami przyjeżdżam o 14:30, ale ja już mam załatwiony i obiad i w ogóle kogoś, kto nam pomoże w Wawie, więc pewnie się z Wami szwendać nie będę, a zobaczymy się dopiero pod Stodołą. Prawie na pewno jadę razem z Luksorem, tym samym pociągiem, tak nawiasem, więc on też będzie o tej samej porze na Centralnym 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deluminathor
Mourner
Global Moderathor

När vintern kommer...
|
 |
« Odpowiedz #548 : 2009-03-20, 21:01:37 » |
|
Tak z grzeczności przypomnę ludzie, nie zapomnijcie zabrać biletów na koncert! 
|
|
|
|
|
|
Order dissolves into chaos and then collapses into a higher form of order. This holds true for galaxies, ecosystems, empires and civilizations. The Universe, society, culture manifests in eternal change, and so should music and art.
|
|
|
Vronah
Strashna VronaH oje oje oje
|
 |
« Odpowiedz #549 : 2009-03-20, 21:07:58 » |
|
Tak z grzeczności przypomnę ludzie, nie zapomnijcie zabrać biletów na koncert!  W mordę, dzięki del! 
|
|
|
|
|
|
Tylko w milczeniu słowo, tylko w ciemności światło, tylko w umieraniu życie książki| muzyka| foto
|
|
|
Czarna
~SuczAnka~
|
 |
« Odpowiedz #550 : 2009-03-20, 22:06:25 » |
|
Tak z grzeczności przypomnę ludzie, nie zapomnijcie zabrać biletów na koncert!  W mordę, dzięki del!  Ja już mój naszykowałam 
|
|
|
|
|
|
...come and play with me!
|
|
|
Luksor
Mourner

Phantom of the Opera
|
 |
« Odpowiedz #551 : 2009-03-20, 23:12:04 » |
|
Dla uściślenia - metro to ta czerwona linia  Stodoła znajduje się między Politechniką i Polem Mokotowskim  Najlepiej dla Was kupić bilet dobowy, on się opłaca przy 3 przejazdach (chociaz teraz wprowadzili te 20- i 40-minutowe, to być może przy 4 krótkich przekazdach)... Tu szczegóły... Normalny 9zł, a ulgowy 4,50. Można sobie przeliczyć. I oczywiście dokument na zniżkę trzeba mieć przy sobie!  Jeszcze raz wracam dla przypomnienia do tematu metra - powyżej. Poniżej mapka z lokalizacją klubu Stodoła oraz stacji metra Pole Mokotowskie ( źródło):  No to do jutra. 
|
|
|
|
|
|
Seven milestones... Under a watching autumn eye Contorted trees are spreading forth The message of the wind 
|
|
|
Opeth_any
To Bid You Farewell
|
 |
« Odpowiedz #552 : 2009-03-20, 23:18:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
...Over troubled waters memories soar Endlessly, searching night and day The moonlight caresses a lonely hill With the calmness of a whisper...
|
|
|
|
Backbone
|
 |
« Odpowiedz #553 : 2009-03-21, 01:25:33 » |
|
Się zbieram, miłej i spokojnej podróży. Do zobaczenia przy barierkach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KoRy
|
 |
« Odpowiedz #554 : 2009-03-21, 04:35:26 » |
|
Ej, no to jak w końcu? Jak zjawi się w Forumowych rejonach - gdzieś tam przy Stodole - koło 18, ktoś to mało się udziela tutaj [a woli czytać] to zagryziecie? Czy jest jakaś nadzieja, że nie?  Cóż, bo wiem, że różnie bywa... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|