Czarna
~SuczAnka~
|
 |
« Odpowiedz #4665 : 2010-03-09, 20:42:48 » |
|
Dziurawiec ( Hypericum perforatum) to na depresję jest  Ale hamuje też MAO, więc musisz na niektóre leki uważać - czytaj ulotki... Bo jeden napar dziennie to całkiem dużo chyba...? 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 2010-03-09, 20:45:03 wysłane przez Czarna »
|
|
...come and play with me!
|
|
|
travelintime
त्रवेलिना
|
 |
« Odpowiedz #4666 : 2010-03-09, 23:42:58 » |
|
Jeden napar dziennie o tej porze roku jest raczej niegroźny. Gorzej, jeśli się pije nalewkę i ma chorą wątrobę, stosuje niektóre leki (przeciwbólowe chyba też), jest w ciąży, jest dzieckiem, osobą starszą i tam kilka innych rzeczy. ;P
|
|
|
|
|
|
Я ухожу оставляя причины для споров Мою смешную собаку, мой любимый город Недокуренный план, гигабайт фотографий Оставляю мечту, может кто-то захочет Три тетради сомнений моим неровным почерком Деньги в банке и многих себе подобных
|
|
|
Czarna
~SuczAnka~
|
 |
« Odpowiedz #4667 : 2010-03-10, 00:07:47 » |
|
Jeden napar dziennie o tej porze roku jest raczej niegroźny. Gorzej, jeśli się pije nalewkę i ma chorą wątrobę, stosuje niektóre leki (przeciwbólowe chyba też), jest w ciąży, jest dzieckiem, osobą starszą i tam kilka innych rzeczy. ;P
Nie tyle przeciwbólowe, co raczej leki na przeziębienie... Wczoraj czytałam ulotkę leku z pseudoefedryną (np. Cirrus, Sudafed, Ibuprom zatoki, Gripex) i ostrzeżenie o łączeniu z infibitorami MAO było... 
|
|
|
|
|
|
...come and play with me!
|
|
|
travelintime
त्रवेलिना
|
 |
« Odpowiedz #4668 : 2010-03-10, 00:18:30 » |
|
Nie tyle przeciwbólowe, co raczej leki na przeziębienie... Wczoraj czytałam ulotkę leku z pseudoefedryną (np. Cirrus, Sudafed, Ibuprom zatoki, Gripex) i ostrzeżenie o łączeniu z infibitorami MAO było...  Ja tam o przeciwbólowych napisałam, bo to najpowszechniejsze. Wiem, że jest tego więcej, ale to za długa lista, żeby się bawić w wymienianie.
|
|
|
|
|
|
Я ухожу оставляя причины для споров Мою смешную собаку, мой любимый город Недокуренный план, гигабайт фотографий Оставляю мечту, может кто-то захочет Три тетради сомнений моим неровным почерком Деньги в банке и многих себе подобных
|
|
|
djdioda
Nazgul ortografii
Administrator

Southpole chainsaw massacre
|
 |
« Odpowiedz #4669 : 2010-03-10, 00:52:32 » |
|
Zapowiada się wyśmienity weekend. I do tego długi, bo urlop na piątek wzięłam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kas
Glücksbringerin
Global Moderathor

каменное сердце
|
 |
« Odpowiedz #4670 : 2010-03-10, 10:19:43 » |
|
Nie ma koła z anatomii! (ale potem będą 2 pod rząd... :S)
|
|
|
|
|
|
always fighting on both sides
|
|
|
|
Yanek
|
 |
« Odpowiedz #4671 : 2010-03-10, 16:20:29 » |
|
Choć pogoda za oknem średnio wiosenna (zwłaszcza jak się na termometr spojrzy), to właśnie sobie uświadomiłem, że tak czy siak do wiosny jest już bliżej niż dalej 
|
|
|
|
|
|
Jest jak jest. Inaczej być nie może.
|
|
|
|
nevaeh
|
 |
« Odpowiedz #4672 : 2010-03-10, 17:25:28 » |
|
koncert Lao Che coraz bliżej 
|
|
|
|
|
|
...nie będziesz się bać,nic nie będziesz czuć,odrodzisz się na nowo...
"So would you kiss the sun goodbye? And give your life to never die?"
"Mówi się, że ludzie bliscy śmierci umierają zwykle o świcie" Bram Stocker
|
|
|
Kas
Glücksbringerin
Global Moderathor

каменное сердце
|
 |
« Odpowiedz #4673 : 2010-03-10, 20:46:21 » |
|
(ale potem będą 2 pod rząd... :S)
A nawet 3... ale to będzie łatwe  (w pierwszym terminie) Dzień sponsorowany przez łyżeczki z Coffee Heaven, trepanacje i duszenie poduszką. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nevaeh
|
 |
« Odpowiedz #4674 : 2010-03-11, 00:00:55 » |
|
właśnie wróciłam z koncertu Lao Che....jedno powiem...ZAJEBISTY!!!!! zdarłam sobie gardło, moja łapka ucierpiała, w takim ścisku już dawno nie byłam, ale nie przeszkodziło mi to we wzięciu udziału w pogo pod sceną  dla wyższych celów jestem w stanie się poświęcić  a po koncercie jeszcze porozmawiałam z Denatem o mim wywiadzie z nimi  zagrali dużo kawałków z nowej płyty, ale Spęty podziękował za kredyt zaufania  jednego żałuję... że się nie przygotowałam na dzisiejszy koncert z tym wywiadem  ale ogólnie...już dawno się tak nie wyszalałam...ZA NIC bym nie zamieniła tego koncertu na coś innnego!!!Nigdy!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majkel
taczif
|
 |
« Odpowiedz #4675 : 2010-03-11, 00:24:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Be quiet, be calm... ignore this terrible drug"
|
|
|
|
nevaeh
|
 |
« Odpowiedz #4676 : 2010-03-11, 10:39:51 » |
|
trzabło iść 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kas
Glücksbringerin
Global Moderathor

каменное сердце
|
 |
« Odpowiedz #4677 : 2010-03-11, 16:13:07 » |
|
Żelki, czekolada, zrkadlo i hand-made naszyjnik.  Dostałam. Ale Poczta Polska dupy dała z dostarczeniem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aibrean
Przyjaciel forum
Global Moderathor

drużyna A
|
 |
« Odpowiedz #4678 : 2010-03-11, 23:27:03 » |
|
Znowu łyżewki i... nie wyglebałam się ani razu  . I umiem już się całkiem ładnie obracać bez wywracania się, i łyżwy dużo lepiej czuję, i nawet pomału mi zaczyna iść jazda do tyłu, łaaa  . Straszna frajda i obciesz jednym słowem.
|
|
|
|
|
|
Courage Wolf rzecze: Life is hard. Be harder.
|
|
|
|
snufkin
|
 |
« Odpowiedz #4679 : 2010-03-11, 23:34:44 » |
|
UCZYĆ SIE!! :C a nie łyżewki, żelki :9 początek semestru -zaiperdlaać- trzeba 
|
|